SVT.s Lågvattenpekoral 2007! | Läsarnas Fria

LFT arkiv


Denna artikel har publicerats i Läsarnas Fria Tidning - en tidning som helt byggde på medborgarjournalistik. Idag är Läsarnas Fria nedlagd, men arkivet är tillgängligt på Fria Tidningar.

Debatt
Anders Andarve

Läsarnas Fria

SVT.s Lågvattenpekoral 2007!

Måndagen den 19/3 - 2007 lär gå till SVT historien genom ett hemvideospektakel i kvadrat som en SVT medarbetare lyckats trycka igenom i organisatioen. Greven eller som han numera kallas Göran Person Stjärnhov har lyckats tillskansa sig en dokumentär som inte är värd vatten.

  Då var det äntligen dags att ta del av en dokumentär över valets förlorare Greve Persson. Självgodhetens apostel och ärkepampen har lyckats med konststycket att ta upp 100 timmar material med en amatörfotograf till journalist. Den lille FIGGE som han kallas - ni vet vem jag menar!

  Min fundering är - Vem saktionerade denna serie och hur mycket stålar har det kostat SVT(Licensbetalarna)? Att ge utrymme för denne politiker Buffel som en milstolpe i Svensk historia är bara trams. I skrivande stund återstår 3 timmar löjeväckande TV och en samstämmig kår av reportrar undrar hur i herrans namn detta har kunnat få ske.

  SVT har ett publicserviceuppdrag och är inte ett produktionsbolag åt SAP med hemvideoproduktioner. Det är skamligt och att på detta sätt peka finger åt den svenska TV publiken. Saltön som var skit ligger ljusår högre än detta.

 

Anders Andarve

Rekommenderade artiklar

Robotfolket - Årets viktigaste bok?

Det här är en bok jag varmt rekommenderar till alla som är det minsta nyfikna på hur världen fungerar bakom ridåerna och som älskar att dyka ner i en spännande äventyrsroman samtidigt som man får en chans att växa som människa.

© 2019 Läsarnas Fria